Mevisor Automatika Kft. • 2000 Szentendre, Ady Endre út 74. • e-mail:mevisor@mevisor.hu • tel/fax: +36 26 314 520
Kezdőlap Elérhetőség Referenciák GVOP Pályázat
Fizetőautomata


Egy olyan saját fejlesztésű eszköz, ami a parkolási díjak kezelőszemélyzet nélküli kiegyenlítésére szolgál. A készülék a parkolójegy felmutatása után kiírja a fizetendő parkolási díjat, amit kedvezménykártya felmutatásával, vagy készpénz behelyezésével lehet kiegyenlíteni.

Készülékünk tetszőleges papír és maximálisan 4 féle fémpénz elfogadására alkalmas. A fémpénzeket szelektálja és olyan tárolókba helyezi, ahonnan szükség esetén visszaadni is képes. Ezáltal nincs szükség a készülék folyamatos feltöltésére, mert más fizetőautomatáktól eltérően abból a pénzből adja a visszajárót, amit előtte bedobtak. Készülékünk kétpéldányos nyugtát készít.

A pénztárolók feltöltése, ürítése és a nyomtató papírcseréje szaktudást nem igényel. Papír és a visszaadható pénz fogyására a készülék hang és/vagy fényjelzéssel figyelmeztet.


Egyszerűsített fizetőautomata

Ezen változat lényege az, hogy nagy testvéréhez képest sokkal olcsóbb. Emiatt természetesen szolgáltatásai is korlátozottak, viszont méreteiből adódóan a parkoló kijáratához is elhelyezhető, tehát a vezetőnek ki se kell szállnia az autójából.

Az egyszerűsített automata nem kezel papírpénzt, és nem is tud visszaadni, viszont bármilyen Forint érmét elfogad. A készülék kijelzője is sokkal egyszerűbb, mint a nagy változaté.

  Mevisor Automatika Kft. • 2000 Szentendre, Ady Endre út 74. • e-mail:mevisor@mevisor.hu • tel/fax: +36 26 314 520