Mevisor Automatika Kft. • 2000 Szentendre, Ady Endre út 74. • e-mail:mevisor@mevisor.hu • tel/fax: +36 26 314 520
Kezdőlap Elérhetőség Referenciák GVOP Pályázat
Logisztikai parkoló


Mitől logisztikai egy parkoló
A parkolóba történő belépéskor egy adatlap a keletkezik ami a legfontosabb azonosító adatokon kívül tartalmazhatja pl. a sofőr nevét, a fuvarlevélszámot, nagyobb logisztikai központoknál a gépkocsi rakodóállomását, stb… A logisztikai parkolónál a hangsúly a járműhöz tartozó adatlap kezelésén van. Természetesen ebben az esetben is, bizonyos járműkategóriákhoz parkolási díjat lehet rendelni. Beállítható az is, hogy a jármű csak azután hagyhassa el a területet, hogy a rakodóállomásán az erre rendszeresített számítógépes programmal a jegyét lekezelték. A fizetőparkolóhoz hasonlóan itt is lehetőség van a bérlet és kedvezménykezelésre, valamint a rendszámfelismeréssel történő forgalomgyorsításra.

Parkolórendszereink moduláris felépítésűek
A MeviPark rendszer széleskörűen alkalmazkodik a vevő igényeihez. A parkoló mindenféle változatban elérhető a teljesen automatikus működésűtől a teljesen manuális vezérlésűig. Önnek csak meg kell határoznia a parkolással szemben támasztott követelményeit, és mi ehhez alakítjuk a rendszerünket.

Példa a MeviPark rendszerrel megoldható parkolástechnikai problémákra
Legutóbbi parkolástechnikai fejlesztésünk alvállalkozóként Közép-Kelet Európa legnagyobb logisztikai termináljának járműirányító rendszerrel egybeépített fizetőparkolójának a szoftveres megvalósítása volt. A rendszer összetettségére jellemző, hogy a MeviPark szoftverek összesen 25 LAN hálózatba kötött számítógépen futnak. A rendszer által kezelt sorompós áthaladási pontok száma 20, amiből 6-nál rendszámfelismerés működik. A járművek parkolási díjának kiegyenlítésére 3 db fizetőautomata lett üzembe helyezve. A rendszer által lekezelt járműmozgások száma naponta több mint 7000 db.
  Mevisor Automatika Kft. • 2000 Szentendre, Ady Endre út 74. • e-mail:mevisor@mevisor.hu • tel/fax: +36 26 314 520