Mevisor Automatika Kft. • 2000 Szentendre, Ady Endre út 74. • e-mail:mevisor@mevisor.hu • tel/fax: +36 26 314 520
Kezdőlap Elérhetőség Referenciák GVOP Pályázat
OMRON


Az ipari képfeldolgozás egy másik ága egy olyan technológia, ahol nem egy általános számítógép oldja meg kamerákkal a képfeldolgozási feladatokat, hanem az ipari világban megszokott szenzorok egy különleges fajtája. Ez a szenzor, egy célhardverrel egybeintegrált kamera. Mechanikusan, és elektronikusan is a PLC-s világba simul. Ugyanakkor képfeldolgozási célokra használjuk őket. A program az elektronikában foglal helyet, be van égetve egy csak olvasható memóriába. Bekapcsoláskor betöltve programjukat, azonnal rendelkezésre állnak. Nincs szükség kezelői beavatkozásra, bonyolult bootolási szekvenciákra, érzékeny shut-down leállításra. Mint egy bármely optikai érzékelőt, ki-be kapcsolgathatjuk. Ugyanakkor beépített algoritmusaikkal hatékonyan programozhatók a célfeladatra. Akár több programot is beleírhatunk, és ezeket a programokat kívülről, logikai jelek segítségével válthatjuk. Ez akkor nagy előny, ha egy gépsoron sokféle terméket állítunk elő. Az OMRON cég forgalmaz ilyen kamerákat, és ennek a MEVISOR Kft. a hivatalos rendszerintegrátora.

Ajánlható minden olyan feladatra, ahol azt szeretnénk hogy, rendszerünket gyorsan és hatékonyan építsük fel. Nagy előnye még, hogy ha profilt kell váltani, akkor elegendő a kamerát átprogramozni, és máris új feladatát látja el kameránk.

A rendszerintegrálási feladatnál felmérjük a feladatot, elkészítjük a beállítást, megtervezzük és kivitelezzük a világítást, árnyékolást, mechanikát és megírjuk az alkalmazást a kamerába.

Omron ipari automatizálás: www.omron.hu
  Mevisor Automatika Kft. • 2000 Szentendre, Ady Endre út 74. • e-mail:mevisor@mevisor.hu • tel/fax: +36 26 314 520